Aan- en Verbouw

AAN- EN VERBOUW

Bouwbedrijf Huisman is tevens gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord. U kunt ons inschakelen voor het aanbouwen van een garage, kap op de garage, serre, dakkapel tot en met het vernieuwen van uw badkamer. .

 

U hebt wel plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal moet worden vorm gegeven in uw bestaande situatie ? Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies voorzien van een bouwtekening + bijpassende offerte. Door onze jaren lange ervaring in het aanbouwen, verbouwen etc. zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies tot de bouwaanvraag tot en met het compleet sleutelklaar afbouwen.

Mocht u zelf bepaalde werkzaamheden willen uitvoeren ? Ook geen probleem. Voor diverse tevreden klanten hebben wij hun aanbouw en of verbouw opdracht in casco vorm opgeleverd. Desgewenst laten wij, op uw specifieke verzoek, bepaalde onderdelen uit de begroting als zelfwerkzaamheid. U stelt zelf uw pakket samen.
Hebt u plannen ? Bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, we beginnen steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

 

Op basis van onze ervaringen, kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

 

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis  van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde, en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door het gekwalificeerde personeel heeft Bouwbedrijf Huisman vrijwel alle disciplines in huis; van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.

Een greep uit de door ons gerealiseerde  verbouwprojecten

Een kleine selectie van onze projecten ziet u op deze pagina. Na zoveel jaar Huisman is er teveel om op te noemen en het vastleggen op beeld van projecten is niet ons sterkste punt geweest. Onze focus was natuurlijk uw  project. In deze tijd is een (reëel) beeld steeds belangrijker en daar gaan we vanaf nu ook aan werken…ook kunt u ons gaan volgen op Facebook