Onderhoud en Renovatie

ONDERHOUD EN RENOVATIE

Naast het aanbouwen en verbouwen worden ook veel opdrachten uitgevoerd in de renovatie en onderhoudstak. Dit specifieke werk wordt uiteraard uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Renovatie van authentieke kozijnen uit een statig pand tot en met het geheel renoveren van een monumentaal pand; bij Bouwbedrijf Huisman bent u aan het juiste adres.

Ook worden er veel opdrachten uitgevoerd met betrekking tot onderhoudswerkzaamheden zoals het vernieuwen van uw goot tot en met het compleet verbouwen van uw oude keuken en of badkamer.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, we beginnen steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

 

Op basis van onze ervaringen, kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

 

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis  van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde, en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door het gekwalificeerde personeel heeft Bouwbedrijf Huisman vrijwel alle disciplines in huis; van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.

Een kleine greep uit de door ons gerealiseerde  projecten

Een kleine selectie van onze projecten ziet u op deze pagina. Na zoveel jaar Huisman is er teveel om op te noemen en het vastleggen op beeld van projecten is niet ons sterkste punt geweest. Onze focus was natuurlijk uw  project. In deze tijd is een (reëel) beeld steeds belangrijker en daar gaan we vanaf nu ook aan werken…ook kunt u ons gaan volgen op Facebook