Nieuwbouw

NIEUWBOUW

De gezinssituatie, de promotie, de unieke kans, een lang gekoesterde wens? Wat ook de aanleiding is voor een nieuwe woning, Bouwbedrijf Huisman kan u hierin professioneel en inspirerend van dienst zijn.

 

Elk door ons gerealiseerde project is uniek. Wij realiseren geen seriematige bouwplannen, maar werken altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Vele unieke nieuwbouw woningen, van vakantiewoning tot landhuis, hebben wij in de loop der jaren gebouwd

Heeft u ook plannen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Huisman voor een verkenning van de mogelijkheden. Eén van onze deskundige medewerkers komt ùw wensen en onze mogelijkheden graag met u bespreken.

In ons portfolio kunt u enkele van onze projecten bekijken.

Onze werkwijze

Of het nu gaat om een nieuw kozijn of complete nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, we beginnen steevast met het inventariseren van uw wensen en mogelijkheden.

 

Op basis van onze ervaringen, kunnen we al snel een impressie geven van de mogelijkheden zodat u weet waar u aan toe bent. Is uw belangstelling gewekt, dan zorgen wij, afhankelijk van uw situatie, voor duidelijkheid door gebruik te maken van een gespecificeerde offerte, schriftelijk contract en indien nodig te wijzen op bouwkundige en/of juridische aspecten.

 

Geeft u groen licht, dan merkt u gelijk het gemak van een full-service bedrijf. Aan de basis  van onze werkwijze staat een klein team van gemotiveerde, en geschoolde vaklieden met liefde voor het vak! Door het gekwalificeerde personeel heeft Bouwbedrijf Huisman vrijwel alle disciplines in huis; van tekening maken tot tegelzetten, zodat uw plannen vlot en flexibel gerealiseerd kunnen worden. Voor de disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals schilder- en installatiewerk, werken wij samen met erkende onderaannemers die ook garant staan voor een kwaliteitsproduct.

Een greep uit de door ons gerealiseerde  nieuwbouwprojecten

Een kleine selectie van onze projecten ziet u op deze pagina. Na zoveel jaar Huisman is er teveel om op te noemen en het vastleggen op beeld van projecten is niet ons sterkste punt geweest. Onze focus was natuurlijk uw  project. In deze tijd is een (reëel) beeld steeds belangrijker en daar gaan we vanaf nu ook aan werken…ook kunt u ons gaan volgen op Facebook